εξ αποστάσεως Vs απο κοντά συνεδρίες

Συνεδρίες εξ αποστάσεως vs συνεδρίες από κοντά

εξ αποστάσεως Vs απο κοντά συνεδρίες

Ποιες οι διαφορές μεταξύ συνεδριών εξ αποστάσεως έναντι των συνεδριών από κοντά;

Σας παραθέτω τι κάνουμε στην μία περίπτωση με τους πελάτες μου και τι στην άλλη. Τις διαφορές θα τις συζητήσουμε παρακάτω!

Συνεδρίες εξ αποστάσεως

 • Λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού
 • Ζύγισμα και μετρήσεις περιφέρειας μέσης, κοιλιάς και ισχύων που λήφθηκαν από εσάς (καθοδήγηση με εικόνες και κατευθυντήριες οδηγίες που σας στέλνω από την προηγούμενη ημέρα)
 • Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής
 • Στοχοθεσία
 • Αυτοέλεγχος

Συνεδρίες από κοντά

 • Λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού
 • Ζύγισμα, λιπομέτρηση και μετρήσεις περιφέρειας μέσης, κοιλιάς και ισχίων
 • Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής
 • Στοχοθεσία
 • Έντυπο εκπαιδευτικό υλικό
 • Αυτοέλεγχος

Όπως παρατηρείτε δεν υπάρχουν και πολλές διαφορές! Θα μου πείτε λιπομέτρηση δεν μπορούμε να κάνουμε εξ αποστάσεως, άρα δεν μπορώ να γνωρίζω το ποσοστό λίπους. Και θα σας απαντήσω πως η λιπομέτρηση αποτελεί το 20% της συνεδρίας μας, το 80% είναι η συζήτηση, οι συμβουλές, το εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο και η υποστήριξη στην προσπάθειά σας να γίνετε πιο υγιής και να υιοθετήσετε ένα ισορροπημένο τρόπο διατροφής. Επιπλέον, υπάρχουν από πρόσφατες μελέτες μαθηματικοί τύποι όπου μπορούμε να βρούμε κατά προσέγγιση το ποσοστό λίπους στο σώμα σας με βάση τα σωματομετρικά δεδομένα σας. Τέλος, η λιπομέτρηση δεν είναι ο μοναδικός δείκτης προόδου!! Οι μετρήσεις των περιφερειών μέσης, κοιλιάς και ισχίων είναι ένας αξιόπιστος δείκτης. Τα ρούχα μας και τα πράγματα που κάνουμε πλέον σε σχέση με αυτά που δεν μπορούσαμε πριν π.χ. ν’ ανέβω σκάλες χωρίς να λαχανιάσω και γρήγορα, να δέσω τα κορδόνια μου κ.ά. επίσης είναι δείκτες της προσπάθειας που κάνετε.

Δυο λόγια για τον αυτοέλεγχο. Ότι συμβουλές κι αν σας δώσω, το καλύτερο πρόγραμμα διατροφής να σας φτιάξω, ΕΑΝ δεν έχετε αυτοέλεγχο και δεν ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες μου, ΔΕΝ θα μπορέσετε να φτάσετε στον στόχο σας. Πολύ σημαντικό στην προσπάθειά σας είναι να μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας!! Δεν μπορώ να βρίσκομαι στο σπίτι του καθενός και να τον προσέχω μην ξεφύγει και κάνει κάποια παρασπονδία.Γι’ αυτό τονίζω πάντα στις συνεδρίες μου, ο ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ είναι δυνατός σύμμαχος στην προσπάθειά σας γι’ αλλαγή!!

Καταλήγοντας

Οι εξ’ αποστάσεως συνεδρίες γίνονται όπως και οι δια ζώσης, η διαφορά είναι ότι στις εξ’αποστάσεως συνεδρίες μας αξιοποιούμε ένα ηλεκτρονικό μέσο επικοινωνίας π.χ. viber, skype, fb. Συν ότι μπορούμε να βλέπουμε τα όμορφα χαμόγελά μας χωρίς την μάσκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εποχικότητα στα θαλασσινά υπάρχει;

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός ΠΟΤΕ τον Αύγουστο που αναπαράγεται και γι’ αυτό είναι «παχύς»!!!

Thalassina Psaria Epoxikothta
1 Μαρ, 2019
Διαβάστε Περισσότερα

Να φάω τούρτα στα γενέθλια που θα πάω;

Συχνά ακούω από πελάτες μου (αλλά και φίλους – γνωστούς μου καμιά φορά) έχω να πάω σε μια γιορτή ή

Gennethlia Na Fao Toyrta
14 Οκτ, 2021
Διαβάστε Περισσότερα

Πόσα γνωρίζετε για την καρδιά σας;

Είναι ένα από τους ισχυρότερους μυς, λειτουργεί σαν αντλία και στέλνει αίμα σε όλο το σώμα. Χτυπάει γύρω στις 100000

White And Pink Heart Shaped Photo Collage
1 Οκτ, 2021
Διαβάστε Περισσότερα